vrijdag 16 juni 2017

Queen of Oklahoma and other songs by Carter Sampson

Ach hoe heerlijk! Een fiks aantal walsjes op deze prachtige cd van Carter Sampson... En laat ik daar nou dol op zijn!
Of ben ik de enige? Als ik een liedje prachtig vind, realiseer ik me vaak pas later dat het een walsje is...
Anyhow: een echte aanrader dus, deze 'Queen of Oklahoma'.

Ze zat natuurlijk al (op de valreep) in mijn jaarlijstje met die andere prachtplaat, maar deze cd wilde ik niet onbesproken laten. Het album is alleen in Europa uitgekomen, en bevat liedjes van eerdere albums van Carter Sampson.
"Carter Sampson's European career has really taken off after the release of her latetst albm "Wilder Side". Immediate touring opportunities in Netherlands and UK (where she was called an absolute revelation and became the public's favourite at the Naked Song and Maverick festivals). So it is no big wonder that a compilation with 14 of the best songs from her previous releases will be released to make some of the musical life line of a star in the making available for European fans." (Cintinental Record Services)
Nou, daarom dus. En zo lang wil ik er nou ook weer niet bij stil staan: verplicht luistervoer voor americana-liefhebbers en roots-lovers... Heerlijke stem, geweldige band.
En ik blijf vallen voor de walsjes.. En de rode laarzen! ;-)Follow me on Spotify
Reserveer in onze catalogus

Geen opmerkingen: