zaterdag 18 februari 2017

Liefde in Pangea - Tessa de Loo

"Wie kan beweren dat hij nooit gelogen heeft?
Fidel Hulshoff verliest zijn hart, en ook bijna zijn ziel, aan een uitzonderlijk mooi, excentriek meisje. Ongemerkt raakt hij verstrikt in het leugenachtige web waarin zij gevangen zit. Wanneer ze tijdens een schoolreis naar Rome voor de ogen van haar klasgenoten een eind aan haar leven maakt, blijft hij achter met een gevoel van schuld en de kwellende vraag: wat was er met haar aan de hand?
Jaren later lukt het Fidel haar familie op te sporen. Als bioloog doet hij aan de zuidwestkust van Europa, diep in de bergen, onderzoek naar het leefgebied van kameleons. Teruggeworpen op zichzelf in de zinderende augustushitte ontdekt hij dat er in de menselijke jungle niet zoiets bestaat als ‘een verlossend antwoord'."


Deze tekst is van de achterflap van Liefde in Pangea, de nieuwe roman van Tessa de Loo. Het boek verscheen 14 februari 2017 en ik heb het boek helaas nog niet kunnen lezen omdat ik die week op Mallorca was. Dus jullie moeten het vandaag doen zonder mijn persoonlijke blogpost hierover.

Helemaal niet erg, want nog veel leuker.... dinsdag 28 februari kun je haar persoonlijk ontmoeten. Theo Hakkert, journalist van de Tubantia, gaat dan in gesprek met Tessa de Loo over Liefde in Pangea.

En om alvast te beluisteren.....Tessa de Loo was vanmorgen te gast in Nieuwsshow om over haar nieuwste boek te vertellen.

Reserveer hier Liefde in Pangea via onze catalogus

Geen opmerkingen: