vrijdag 4 december 2015

Jaarlijstjes: de proloog

Binnenkort komt 'ie er weer aan hoor, mijn jaarlijstje. Dit jaar echter met een nieuw element (als 't aan mij ligt tenminste): ik wil er namelijk graag een lijstje door lezers/luisteraars van dit blog aan toevoegen. Vandaar dus mijn oproep!
Welk album moet volgens jou absoluut op het jaarlijstje 2015?
Daarbij mag je gewoon dezelfde criteria gebruiken als ik. Hij moet dit jaar zijn uitgekomen en jij moet 'm mooi vinden... ;-) Laat dus weten welke plaat (of platen) er volgens jou in thuis horen en vertel kort waarom. Bijdragen mag je vóór vrijdag 18 december mailen naar info@sadsongs.nl. Alvast bedankt en stay tuned!

2 opmerkingen:

katje zei

Allemaal toppers wat mij betreft
Blackberry Smoke - Holding at the roses
Robert Jon & the Wreck – Glory Bound
Israel Nash Gripka - Silver season
Jason Isbell - Something more than free
Chris Stapleton - Traveller
Jared James Nichols - Old glory and the wild revival
Warren Haynes & Railroad Earth - Ashes & dust
Bill Wyman - Back To Basics
Wel pas uit, maar wat is ie mooi. Nathan Bell - I don't do this for love, I do this for love

Erwin zei

Dankjewel... Maar mail ze nog even door! Publiceren wilde ik vrijdag 18 december pas doen, dus niet teveel verklappen ;-)