maandag 3 augustus 2015

Walk Off The Earth

Zo, ik ga even van m'n gebaande paden af. Omdat het zo gezellig en vrolijk vakantie is, zullen we maar zeggen. Even een groep jonge honden onder de aandacht brengen waar ik eigenlijk altijd heel blij van word: Walk off the Earth. Vijf muzikale multitalenten uit Canada, die plotseling via YouTube wereldwijd doorbraken met hun 5-personen-op-1-gitaar versie van Somebody That I Used To Know. En daarmee werd ik ook getriggerd.

Ze zijn jong en positief. Ze hebben fantastische stemmen, die ook nog eens goed bij elkaar passen. Ze maken vrolijke filmpjes. Ze zingen in allerlei stijlen. Ze kiezen voor bijzondere covers. Ze hebben hun eigen gimmick in 'de man met de baard'. En ze zoeken vaak de samenwerking met andere talenten.

Hun eerste cd uit 2012 heet R.E.V.O. en bevat gelijk een paar van die grappige nummer. Plus natuurlijk de hit waarmee ze doorbraken. Hun nieuwste cd Sing it all away ken ik nog niet zo goed. Maar de filmpjes worden steeds professioneler en de songs blijven nog altijd lekker hangen, zoals bij Rule the World. Leuk toch?

Ik krijg er in ieder geval altijd een zomers gevoel van, of een warme melancholie (zoals bij onderstaande Little Boxes). Ik wens ze dus alle succes en nog veel gezellige wereldtournees toe.
Reserveer R.E.V.O. in onze catalogus.
Reserveer Sing it all away in onze catalogus.

Geen opmerkingen: