maandag 17 september 2012

Bureau Boelens

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Voor de één een bron van vreugde, voor de ander een dagelijkse strijd en alles daar tussenin. Feit is dat er bij iedereen wel eens wat "gebeurt" op het werk. Dat kunnen leuke dingen zijn maar ook minder prettige zaken. Bureau Boelens is een informatief vraag en antwoord boek voor iedereen die goede raad kan gebruiken bij lastige situaties op het werk.

Louise Boelens is arbeidspsycholoog en jurist en heeft brede ervaring op het terrein van organisaties en coaching en schreef daar verschillende boeken over. Onder de naam Bureau Boelens heeft ze een wekelijkse rubriek in dagblad Trouw, waarin ze vragen over "al uw problemen op de werkvloer" beantwoordt.

In dit boek kom je veel verborgen leed tegen: mensen die worstelen met het gedrag van zichzelf, leidinggevenden, collega's en de bedrijfsarts. Of die geconfronteerd worden met hun leeftijd, ziekte, reorganisaties en werkstress. Louise Boelen heeft 73 vragen en antwoorden uit haar wekelijkse rubriek in de Trouw gebundeld, ingedeeld in twaalf hoofdstukken. Het is een mix van juridische advies, over omgaan met elkaar op het werk en grip krijgen op je werk en loopbaan. Alle aspecten komen aan bod en zowel mensen in loondienst als zzp-ers, zowel leidinggevenden als mensen op de werkvloer zullen herkenbare situaties tegenkomen.

Reserveer Bureau Boelens in onze catalogus.    

Geen opmerkingen: