zaterdag 26 mei 2012

Gulzig - Marion Pauw


Nog een paar daagjes en dan is het weer Juni! Deze maand is van oudsher de Maand van het Spannende Boek! Het thema is dit jaar wel erg intrigerend: Het kwaad in jezelf – waar ligt jouw grens

Spannende boeken zijn populair in de bibliotheek, maar in de Maand van het Spannende Boek verdubbelt de aandacht nog eens. 
Dus kom in juni naar de bieb voor een fraaie thrillerglossy, korting op het lidmaatschap, of voor een spannende donderdagmiddag-film... Niet voor angsthazen!

Van de achterflap
Gulzig, het titelverhaal, voert een man zijn echtgenote een overdaad aan heerlijkheden. Een daad uit liefde of wreedheid? In een ander verhaal benijden twee zussen elkaar, de ene de eeuwige minnares, de andere keurig getrouwd. Hun jaloezie neemt ziekelijke vormen aan. En dan is er nog het verhaal waarin een jonge vrouw op de vlucht is voor de autoriteiten. Ze belandt op de bank van een man wiens motieven wellicht niet helemaal zuiver zijn.
Een aantal van deze verhalen van Marion Pauw zijn al eerder gepubliceerd, waarvan eentje in de Playboy. U bent gewaarschuwd! De zeven verhalen lezen lekker weg, zijn verrassend en niets is wat het lijkt. Zo’n boekje waarvoor ik 's avonds eerder naar bed ging om nog lekker even een verhaal te lezen. En vervolgens er drie lees omdat ik niet kan stoppen. 
Ook leuk… om Gulzig cadeau te geven. Ik kreeg het van een vriendin die kwam eten. Heel toepasselijk want alle verhalen gaan namelijk over koken en eten.
Reserveer Gulzig via onze catalogus

2 opmerkingen:

Anja Annink zei

Leuke tip!

Diane zei

Dank. Gauw lenen dan maar :-)